Kan seksspeeltjes een partner vervangen?

De houding van de samenleving ten opzichte van de cultuur van seks verandert. Quarantine speelde hier een speciale rol, waarin de populariteit van ‘volwassen speelgoed’ meerdere keren toenam. Waarom dit gebeurde als de meeste Russen deze tijd niet alleen doorbrachten, maar met een partner? Waarom hebben we seksspeeltjes nodig als er een levende persoon in de buurt is?

Eerder, om een ​​intieme gadget te kopen, moest je een https://gemiddeldepenis.com/ hele zoektocht doornemen: een “vreselijke instelling voor perverts” bezoeken, legt je de verkoopster uit dat “dit niet voor mij is, vroeg mijn vriend”, en onmerkbaar terugkomt , ervoor zorgen dat niemand zelfs geen sekswinkel naast een sekswinkel zag.

Nu is alles gemakkelijker. Allereerst was het aankoopproces vereenvoudigd: u kunt alles kiezen en bestellen in een online winkel met thuisbezorging, en eenvoudige sekswinkels zijn bij elke stap en zien er niet uit als de accommodatie van het kwaad.

Bovendien geloven mensen zelf al minder dat seksspeeltjes worden gecreëerd voor perverts, schade aan de gezondheid en verslaving veroorzaken. Maar sommige stereotypen leven natuurlijk nog steeds. In de regel zijn ze kenmerkend voor degenen die hun verwaarlozing van intieme gadgets uitleggen met de woorden “We hebben alles goed in bed”. Alsof seksspeeltjes exclusief worden gemaakt voor degenen die alles slecht hebben. Waarom dit niet het geval is en of de speelse gadgets van een levende persoon in de buurt zullen vervangen, zeggen seksbloggers.

Wat zijn de voordelen van seksspeeltjes

Meestal reageren mannen vooral pijnlijk op dit onderwerp: ze maken zich zorgen dat ze de partner geen plezier kunnen geven en een concurrent in de vibrator kunnen zien. Maar het seksspeeltje gaat niet over de vervanging van een geliefde door technologie, maar over de mogelijkheid om iets nieuws te proberen.

Wat gadgets ons geven?

Andere sensaties

  • “Er is zo’n categorie speelgoed zoals contactloze vacuümstimulerende middelen”, legt de seksblogger Arina Dintykina uit. – De technologie is uitgevonden door het merk Womanizer en begon goedkope Satysfyer -modellen te produceren, en nog veel meer hebben het idee geleend.
    Op een eenvoudige manier gesproken, aarzeling van membranen creëren luchtstromen die de clitoris -kop stimuleren. Op het niveau van sensaties lijkt dit enigszins op cunnilingus, wanneer er tegelijkertijd zuigende bewegingen zijn en de lichtste tikken met de tong langs de clitoris kop. Maar in feite zijn de sensaties niet zoals iets, en zelfs de meest heerlijke menselijke mond kan dit niet portretteren. De vraag is niet of het slechter of beter is, maar dat het gewoon anders is “.
  • “Speelgoed met de elektrische stimulatiefunctie – een meer” exotisch “type apparaten – geven de lichtste elektrische lozingen die worden gevoeld op het slijmvlies als licht aangenaam tintelen. Sommige microfeers. De sensaties zijn ongebruikelijk, uit de categorie “voor een amateur”, en een persoon kan natuurlijk niet worden herhaald, “merkt de blogger op.

Snelle ontlading

Seksspeeltjes, vooral vacuümstimulerende middelen, worden vaak geprezen om een ​​snel en helder orgasme te garanderen. “Ik heb weinig om me voor te stellen hoe ik, te midden van een werkdag, naar mijn man kom en bevel:” Dus, beëindig de vergadering dringend en breng me tot een orgasme “. Dit is zowel organigaal moeilijk als op de een of andere manier … niet menselijk, ”zegt Arina Dintykina. “Het is veel gemakkelijker om je favoriete vibrator te krijgen en binnen een minuut of twee om te voelen wat het lichaam nodig had”.

Toegegeven, het is de moeite waard om te onthouden dat het menselijk lichaam individueel is en dat er niet zo’n model is van een seksspeeltje dat absoluut iedereen zou passen. Precies hetzelfde en stimulerende middelen brengen niet altijd absoluut plezier voor elke vrouw.

Uithoudingsvermogen

“Niemand kan zo snel bewegen als speelgoed in je handen”, zegt een seksblogger en mede-eigenaar van een sekswinkel Katya Sikret. -En de vibrator is “gevangen” om enige actie uit te voeren voor een lange en monotoon meest mensen zullen niet kunnen “.

De nabijheid met jezelf

Volgens Arina Dintynkina maken speelgoed het mogelijk om hun eigen seksualiteit te verkennen zonder te kijken naar de behoeften en mogelijkheden van een partner, zonder angst voor “bezig” of, omgekeerd, “koud”: “Speelgoed veroordelt niet, er niet schuin uitzien en Zeg niet: “Waar haal je helemaal zoiets op?!”Of” en mijn ex heeft zoveel gemaakt … “

U hoeft geen rekening te houden met hun gevoelens. Je beslist zelf hoe je het nodig hebt – sterker, stiller, met welke druk, vanuit zo’n hoek of anderen. En het is niet nodig om na te denken, hoe hij zijn verlangen kan formuleren, zodat hij niet drukt, hij zou niet beledigd zijn en niet van streek zijn. U kunt zich volledig concentreren op uw eigen sensaties, het wegnemen van de beugels alles tijdens seks met een persoon is soms moeilijk om uit te schakelen.

En deze honderd procent focus van de aandacht op jezelf leidt tot het feit dat je begint te begrijpen hoe je lichaam werkt. Met andere woorden, voor mij is seksspeeltjes een verhaal over bevrijde en autonome seksualiteit. En dit is vooral belangrijk voor vrouwelijke seksualiteit, die eeuwenlang werd onderdrukt, geweigerd en gezien als een aanvraag voor het mannetje ”.

Wat speelgoed kan niet

Het is duidelijk dat je geen romantische relatie met seksspeeltjes kunt opbouwen en dat je geen gezin kunt creëren. Maar dat ze niet kunnen compenseren voor seks?

Herhaal enkele praktijken

“Naar mijn mening hebben speelgoedfabrikanten nog niet geleerd hoe ze iets kwalitatief kunnen doen, wat nauweren orale seks of bijvoorbeeld wrijvingen zonder handen reproduceert. Ja, er zijn pulsators, maar deze technologie is nog steeds onvolmaakt ‘, zegt Katya Sikret.

Een gevoel van nabijheid geven

“Als je seksspeeltjes en seks vergelijkt met een partner, dan is het verschil ongeveer hetzelfde als tussen het Diaphylm en de film in 4D. Of tussen de massagestoel, die meestal in winkelcentra staan, en een sessie met een professionele massagetherapeut, ”legt Arina Dintykina uit. -SEX -speelgoed handelen alleen op het lichaam en biedt mechanische irritatie waar we tevreden zijn.

En seks met een partner omvat onvermijdelijk alle perceptiekanalen in het werk: we raken elkaar aan en zien elkaar, ruiken, horen stem en ademhaling. Goede seks of slecht, vanuit het oogpunt, bijvoorbeeld “orgasmia”, het is nog steeds “film in 4D”.

Seksspeelgoed of partner?

Er is geen winnaar in dit geschil, dus u moet een beslissing nemen op basis van uw eigen doelen en behoeften. Als een partner bijvoorbeeld op een bepaalde periode niet geïnteresseerd is in seks of niet de kracht heeft om met hem mee te gaan en te communiceren, is het speelgoed de beste uitweg uit de situatie.

“De vibrator kan mensen helpen die seksueel geweld of andere traumatische ervaring hebben ervaren,” merkt Katya Sikret op. – en ook als ze behoefte hebben aan seksuele tevredenheid, maar er is geen bereidheid voor nauwe interactie met een andere persoon.

Het product van een sekswinkel kan ook nuttig zijn als een vrouw om een ​​of andere reden een verminderde gevoeligheid heeft en het is moeilijk voor haar om een ​​orgasme te krijgen. Dit gebeurt bijvoorbeeld vaak door het nemen van antidepressiva. In dit geval is het de moeite waard om aandacht te schenken aan krachtige vibrators zoals Magic Wand (bijvoorbeeld Doxy), geluidsstimulerende middelen van de clitoris (bijvoorbeeld Lelo Sona), evenals intieme cosmetica met een opwarmeffect (bijvoorbeeld orgie producten) “.